Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

ULEI ESENŢIAL SEMINȚE DE MORCOV - PUR (DAUCUS CAROTA)

ULEI ESENŢIAL SEMINȚE DE MORCOV - PUR (DAUCUS CAROTA)
ULEI ESENŢIAL SEMINȚE DE MORCOV - PUR (DAUCUS CAROTA)

ULEI ESENŢIAL SEMINȚE DE MORCOV - PUR (DAUCUS CAROTA)

Producator: MAYAM
COD Produs: MAY 36
Pret:
14 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
IN STOC

DESCRIERE PRODUS

Obținut prin distilarea semințelor, uleiul esenţial de morcov este un ingredient de luat în seamă pentru majoritatea compozițiilor cosmetice dedicate îngrijirii tenului, datorită capacității sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate. Conținutul bogat în carotol îl face, de asemenea o opțiune bună pentru aplicații care ajută la vindecarea pielii deteriorate.

Cu proprietățile de rejuvenare și de stimulare a creșterii noilor celule, uleiul esențial de morcov poate fi un ajutor de nădejde în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Notă: a nu se confunda cu uleiul vegetal de morcovi, care este un macerat uleios obţinut din rădăcina morcovului

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Balcani/India

Prezentare: lichid fluid de culoare galbenă

Decriere olfactivă: miros pământiu, dulceag şi înţepător, pregnant, puternic și persistent

Ingrediente (INCI): daucus carota seed oil

Proprietăţile uleiului esențial de morcov

  • antirid de excepție
  • regenerator celular
  • revitalizant cutanat
  • tonifiant cutanat
  • reparator, cicatrizant
  • depigmentar, în special pentru pete de bătrânețe

La ce vă poate ajuta

  • este potrivit pentru orice tip de ten
  • îngrijirea pielii afectate de semnele îmbătrânirii
  • în compoziții cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reînnoire celulară
  • revitalizarea tenului tern, obosit, palid
  • atenuarea petelor pigmentare
  • îngrijirea pielii problematice, cuperoză, post-acnee, descuamări
  • regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crăpături

Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • dozaj uzual recomandat în compoziţiile cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, seruri de îngrijire și înfrumusețare a tenului
  • ca ingredient în seruri și tratamente regeneratoare
  • inclus în balsamuri și creme specifice pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate, piele deteriorată

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

S-ar putea sa-ti placa si

Deodorant natural pentru barbati DARK MEN (menta si chimion)
Deodorant natural pentru barbati DARK MEN (menta si chimion)
20 LEI
IN STOC
Balsam pentru piele crapata, 60 gr
NOU
Balsam pentru piele crapata, 60 gr
42 LEI
STOC EPUIZAT
Cereale Organice de Orez cu Cacao Fara Gluten
NOU
Cereale Organice de Orez cu Cacao Fara Gluten
33 LEI
STOC LIMITAT
Pudra proteica din canepa raw bio 200g
Pudra proteica din canepa raw bio 200g
33 LEI
IN STOC
Alfalfa (lucerna) pulbere raw 125g
Alfalfa (lucerna) pulbere raw 125g
20 LEI
IN STOC
Deodorant  - Purepotions
Deodorant - Purepotions
55 LEI
STOC EPUIZAT
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: