Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

ULEI DE CRIN ALB, 50 ml

ULEI DE CRIN ALB, 50 ml
ULEI DE CRIN ALB, 50 ml

ULEI DE CRIN ALB, 50 ml

Producator: MAYAM
COD Produs: MUV 06
Pret:
22 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
IN STOC

DESCRIERE PRODUS

Simbol al purităţii, floarea de crin e considerată nobilă şi simbolizează regalitatea. Originar din Persia (Iranul de azi), crinul face parte din familia liliaceelor, cultivat azi în special în regiunea mediteraneană. Florile de crin sunt utilizate din vechi timpuri pentru a conferi frumuseţe pielii, prin macerare în ulei sau alcool.

Metoda de obţinere: prin macerarea florilor de crin alb în ulei de floarea soarelui rafinat

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare gălbuie, miros lejer caracteristic (nu miroase ca florile de crin!)

Compuși principali: acid linoleic (oméga 6), acid oleic (omega-9), acid palmitic, acid stearic, fitosteroli, etioline, tocoferoli

Pe piele: destul de penetrant, senzaţie destul de uscată

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract

Proprietăţile uleiului de Crin alb 

  • iluminează pielea şi previne apariţia petelor
  • atenuează petele de ficat şi de roşeaţă
  • previne crăparea pielii
  • hidratant şi calmant al pielii
  • ameliorează roşeaţa de la iritaţii
  • uşor antiinflamator
  • contribuie la integritatea barierei de protecţie proprie pielii

La ce vă poate ajuta

  • potrivit pentru orice tip de ten
  • piele pigmentată
  • piele afectată de pete de bătrâneţe
  • piele iritată
  • pielea fragilă sau sensibilă
  • îngrijirea mâinilor
  • îngrijirea pielii gravidelor

Cum se folosește

  • se utilizează pur sau ca ingredient în compoziţii de îngrijire pentru aplicări zilnice pe faţă, gât şi decolteu
  • cremelor de zi sau de noapte cu efect iluminator
  • serumuri şi preparate uleioase pentru ten
  • creme şi unguente calmante, liniştitoare
  • creme şi loţiuni antipigmentare
  • creme şi loţiuni aplicate în perioada sarcinii
  • preparate pentru îngrijirea pielii îmbătrânite
  • creme şi unguente pentru îngrijirea mâinilor

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

S-ar putea sa-ti placa si

Sampon barbati impotriva caderii parului cu caviar Beluga,250 ml
NOU
Sampon barbati impotriva caderii parului cu caviar Beluga,250 ml
35 LEI
STOC EPUIZAT
Unt de arahide smooth fara sare bio 1kg
Unt de arahide smooth fara sare bio 1kg
58 LEI
IN STOC
AZALEE BIO* ULEI ESENŢIAL (RHODODENDRON ANTHOPOGON) - 5ML
AZALEE BIO* ULEI ESENŢIAL (RHODODENDRON ANTHOPOGON) - 5ML
16 LEI
IN STOC
Stick/Roll-On pentru tratarea intepaturilor de tantari sau insecte, Neobulle
Stick/Roll-On pentru tratarea intepaturilor de tantari sau insecte, Neobulle
65 LEI
IN STOC
 Holika Holika - Masca Hidratanta cu Acid Madecasic
NOU
Holika Holika - Masca Hidratanta cu Acid Madecasic
16 LEI
STOC LIMITAT
Servetele umede pentru igiena intima
Servetele umede pentru igiena intima
17 LEI
IN STOC
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: