Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

ULEI DE CHIMEN NEGRU, 50 ml

ULEI DE CHIMEN NEGRU, 50 ml
ULEI DE CHIMEN NEGRU, 50 ml

ULEI DE CHIMEN NEGRU, 50 ml

Producator: MAYAM
COD Produs: MUV 05
Pret:
23 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
MOMENTAN STOC EPUIZAT

DESCRIERE PRODUS

Extras din seminţele plantei Nigella sativa, acest ulei aromat conţine o serie de principii active şi acizi graşi polinesaturați care determină efectele benefice asupra pielii și părului, fiind de mare ajutor în ameliorarea diferitelor afecțiuni cutanate și îmbunătățirea condiției pielii. Conține nigelline, nigellone, thymoquinone, para-cymene, vitamina E, carotenoide.

Chimenul negru este o cu totul altă plantă decât chimionul (condimentul utilizat la noi pe scară largă), a nu se confunda!

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele întregi

Zona geografică de provenienţă: Egipt

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar maroniu închis, vâscozitate medie, miros caracteristic aromatic

Pe piele: absorbţie lentă, senzaţie semigrasă, slab-comedogenic*
*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI): nigella sativa seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de chimen negru 

  • purifiant, anti-infecţios cutanat
  • anti-inflamator, calmează pielea iritată și atenuează durerile articulațiilor inflamate
  • stimulează regenerarea ţesuturilor
  • stimulează cicatrizarea
  • conţine elemente esenţiale de luptă împotriva infecţiilor și a reacţiilor alergice
  • consolidează bariera naturală de protecţie a pielii
  • anti-age, restructurant cutanat

La ce vă poate ajuta

  • este un ulei de virtuțile căruia poate beneficia orice tip de ten
  • îngrijirea tenului problematic, predispus la acnee și erupții, ten cu imperfecțiuni
  • piele îmbătrânită, ridată, afectată de factori externi
  • îngrijirea pielii afectate de micoze, furunculi
  • îmbunătățirea condiției pielii în caz de tulburări autoimune: dermatite alergice, eczeme, psoriazis
  • scalp iritat, mătreaţă

Cum se folosește în cosmetică

  • este un ulei concentrat în principii active, astfel se utilizează de regulă combinat cu alte uleiuri sau unturi vegetale, dar se poate aplica local şi ca atare
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, seruri și loțiuni pentru ten
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, lapte sau unt de corp
  • alături de alte ingrediente specifice cu aplicație locală pentru pielea cu probleme
  • combinat cu un alt ulei vegetal pentru masaj pe zonele cu dureri și inflamații ale articulațiilor
  • ca ingredient în prepararea de seruri, măști și balsam capilar

Sinergii speciale

  • cu ulei esenţial de tea tree sau fragonia pentru ten acneic
  • cu ulei de tamanu, ulei esenţial de dafin şi palmarosa pentru micoze
  • cu extract de arnica pentru efectul anti-inflamator

Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă:

  • a nu se aplica pur pe mucoase și în zona ochilor
  • este recomandat ca persoanele cu pielea sensibilă să efectueze înainte de aplicare un test de sensibilitate pe pielea antebrațului
  • a nu se păstra la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

S-ar putea sa-ti placa si

Sapun lichid cu Shikakai, LAVANDA , Dr. Bronner 355 ml
Sapun lichid cu Shikakai, LAVANDA , Dr. Bronner 355 ml
66 LEI
IN STOC
Hartie de copt ecologica
Hartie de copt ecologica
28 LEI
STOC EPUIZAT
Crema de maini Lemon Smoothie 60 ml, Odylique
Crema de maini Lemon Smoothie 60 ml, Odylique
71 LEI
IN STOC
Ceara naturala de zahar pentru epilare Oriental
Ceara naturala de zahar pentru epilare Oriental
39 LEI
IN STOC
Fusilli din orez si quinoa fara gluten bio 250g
Fusilli din orez si quinoa fara gluten bio 250g
20 LEI
IN STOC
Orz verde pulbere bio NZ 125g
Orz verde pulbere bio NZ 125g
48 LEI
IN STOC
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: