Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

ULEI DE CASTRAVETE,25 ml

ULEI DE CASTRAVETE,25 ml
ULEI DE CASTRAVETE,25 ml

ULEI DE CASTRAVETE,25 ml

Producator: MAYAM
COD Produs: MUV 04
Pret:
21 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
IN STOC

DESCRIERE PRODUS

Cu toate că această plantă legumicolă din familia Cucurbitaceae, castravetele, este cunoscută şi cultivată de mii de ani la scară largă, uleiul extras din seminţele acesteia nu este la fel de cunoscut, dar este din ce în ce mai apreciat pentru virtuţile sale în aplicaţiile cosmetice.

Cu un conţinut bogat în fitosteroli şi tocoferoli, uleiul de castravete este preţios pentru piele, are efect hidratant, elasticizant, de neutralizare a radicalilor liberi. Contribuie la restabilirea echilibrului hidrolipidic al pielii şi la echilibrarea secreţiei de sebum. Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul mixt sau gras şi pentru pielea sensibilă, iritată sau deshidratată.

Uleiul de castravete se remarcă printr-o compoziţie foarte interesantă, bogată în acizi graşi esenţiali (omega6, omega-9), tocoferoli, fitosteroli şi săruri minerale. Este un ulei uşor, se absoarbe repede în piele, fără a lăsa o peliculă grasă.

Metoda de obţinere: ulei pur şi natural, obţinut prin presare mecanică la rece, din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Europa

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare galben-verzui, miros fin caracteristic

Ingrediente (INCI): cucumis sativus seed oil

Proprietăţile uleiului de castravete

  • hidratant şi catifelant 
  • antioxidant
  • antiradicalar 
  • seboregulator
  • astringent 
  • emolient, elasticizant 
  • regenerator şi restructurant cutanat 
  • nutritiv şi protector

La ce vă poate ajuta

  • potrivit pentru orice tip de piele 
  • ten mixt sau gras, ten cu tendinţe acneice 
  • piele delicată, sensibilă, iritată, deshidratată 
  • îngrijirea pielii mature, lipsite de tonus 
  • antiîmbătrânire, antivergeturi 
  • îngrijirea zonei ochilor 
  • restaurarea elasticităţii şi fermităţii pielii 
  • păr degradat, păr creţ
  • unghii fragile, casante

Cum se folosește în cosmetică

  • aplicat pe piele simplu, ca atare; se absoarbe repede, lăsând o senzaţie plăcută de împrospătare şi hidratare 
  • ca ingredient în felurite preparate cosmetice pentru îngrijirea pielii, părului şi unghiilor

Cu uleiul de castravete se pot prepara:

  • creme şi seruri pentru tenul gras, mixt sau cu tendinţe acneice 
  • creme, loţiuni, măşti cu efect antiage, regenerator 
  • seruri sau creme pentru contur de ochi
  • loţiune sau lapte demachiant 
  • creme hidratante şi calmante pentru piele sensibilă, iritată, deshidratată 
  • lapte de corp, loţiuni hidratante de corp 
  • balsamuri, creme, loţiuni înainte şi după plajă 
  • creme şi balsamuri pentru vergeturi, preventiv 
  • emulsii şi creme pentru îngrijirea mâinilor 
  • ser sau ulei pentru unghii şi cuticule 
  • măşti, seruri, balsamuri şi creme capilare

...

Păstrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se păstrează la răcoare, ferit de lumină, de preferinţă la frigider

Date de siguranţă: uz cosmetic

S-ar putea sa-ti placa si

Pasta de cacao (liquor) raw bio 200g
Pasta de cacao (liquor) raw bio 200g
40.5 LEI
STOC EPUIZAT
Xylitol (zahar mesteacan) 250g
Xylitol (zahar mesteacan) 250g
30 LEI
IN STOC
Sos salsa dip mediu picant bio 220g
Sos salsa dip mediu picant bio 220g
16 LEI
IN STOC
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate sensitiv 1.5L
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate sensitiv 1.5L
42 LEI
IN STOC
Sampon impotriva matretii cu extract de Menta 400 ml
Sampon impotriva matretii cu extract de Menta 400 ml
37 LEI
STOC EPUIZAT
Lapte de cocos bio Essential 400ml
Lapte de cocos bio Essential 400ml
18 LEI
IN STOC
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: