Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

ULEI DE BROCCOLI, 10 ml

ULEI DE BROCCOLI, 10 ml
ULEI DE BROCCOLI, 10 ml

ULEI DE BROCCOLI, 10 ml

Producator: MAYAM
COD Produs: MUV 03
Pret:
14 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
IN STOC

DESCRIERE PRODUS

Bogat în nutrienți și acizi grași nesaturați, uleiul de broccoli este remarcat pentru beneficiile pe care le aduce părului. Este un ulei vegetal special ce îmbracă firul de păr fără să-l încarce, netezește firele, disciplinează buclele, facilitează pieptănatul.

Se folosește în procent redus ca ingredient în preparate cosmetice, este un ulei concentrat și vâscos.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Germania/Italia

Prezentare: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate ridicată, miros caracteristic destul de pregnant

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Pe piele: se absoarbe lent, senzaţie grasă dacă se aplică în stare nediluată

Ingrediente (INCI): brassica oleracea oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de broccoli

  • hrăneşte pielea și-i menține hidratarea
  • restaurează elasticitatea şi tonicitatea cutanată
  • întarzie apariţia ridurilor, antiage
  • reduce roşeaţa şi petele
  • reduce hiperproliferarea transepidermală
  • reduce mâncărimile
  • ameliorează inflamaţiile
  • cicatrizant, regenerator al ţesuturilor cutanate
  • ameliorează daunele provocate de radiaţii sau soare

Recomandări în cosmetică

  • păr degradat, păr uscat
  • vârfuri despicate, păr fragil
  • păr fin, păr tern
  • păr dificil de pieptănat, cu tendințe de încâlcire
  • păr creț, indisciplinat
  • ten uscat, deshidratat

Cum se folosește

  • se recomandă utilizarea doar diluat sau combinat cu alte ingrediente, atât pe păr cât și pe piele
  • dozaj uzual recomandat 5-10%
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice de îngrijire a pielii și părului: seruri capilare, creme și măști capilare, balsamuri, condiționatoare, creme de noapte nutritive și regeneratoare pentru tenuri deshidratat
  • fiind un ulei vâscos și concentrat, se recomandă utilizarea combinată cu uleiuri vegetale ce au textură mai uscată și care sunt penetrante, cum ar fi: ulei de kukui, macadamia, struguri, pepene sau squalane
  • pentru aplicații capilare se poate asocia și cu siliconul vegetal

 

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

S-ar putea sa-ti placa si

Gel de dinti cu banane si capsuni, pentru bebelusi, Earth Best, 6luni+
Gel de dinti cu banane si capsuni, pentru bebelusi, Earth Best, 6luni+
45 LEI
IN STOC
Faina de cocos bio 250g
Faina de cocos bio 250g
17 LEI
IN STOC
Sapun calmant cu lavanda, pt. piele iritata, Essential Care
Sapun calmant cu lavanda, pt. piele iritata, Essential Care
39 LEI
IN STOC
Sampon cu extract de Canepa si Limnanthes Alba,400 ml
Sampon cu extract de Canepa si Limnanthes Alba,400 ml
37 LEI
STOC LIMITAT
Crema hidratanta cu ulei de cocos pentru maini si corp, Jason
Crema hidratanta cu ulei de cocos pentru maini si corp, Jason
50 LEI
IN STOC
Sare pura de mare (celtica) fina 500g
Sare pura de mare (celtica) fina 500g
18 LEI
IN STOC
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: