Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

IMORTELE ULEI ESENȚIAL PUR (HELICHRYSUM ITALICUM) - 2ML

IMORTELE ULEI ESENȚIAL PUR (HELICHRYSUM ITALICUM) - 2ML
IMORTELE ULEI ESENȚIAL PUR (HELICHRYSUM ITALICUM) - 2ML

IMORTELE ULEI ESENȚIAL PUR (HELICHRYSUM ITALICUM) - 2ML

Producator: MAYAM
COD Produs: MAY26
Pret:
51 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
MOMENTAN STOC EPUIZAT

DESCRIERE PRODUS

Este un ulei esențial prețios, cu virtuți recunoscute, folosit în caz de cuperoză, rozacee, cicatrici, hematoame, edeme, vergeturi, utilizat și în aplicații pentru rejuvenarea pielii, stimularea circulației sanguine și sporirea fermității pielii.

 

Este un ulei esențial prețios, cu virtuți recunoscute. Este apreciat pentru acțiunea benefică asupra cuperozei, rozaceei, cicatricilor și hematoamelor, este utilizat în aplicații ca anticoagulant puternic, anti-hematom, pentru atenuarea vânătăilor, pentru stimularea circulației sanguine, rejuvenarea pielii și sporirea fermității cutanate.

Există mai multe varietăți de Imortele, ele pot proveni din zone geografice diferite cum ar fi Balcani, este însă recunoscut faptul că doar varietatea Helichrysum italicum subsp. Italicum conferă eficacitate sporită pe baza concentrației ridicate de acetat de neryl, gamma-curcumene și italidione ce asigură potența acestui ulei esențial în aria de aplicare descrisă mai jos.

Metoda de obținere: prin distilare cu aburi din flori
Origine: Franța

Calitate: ulei esențial pur și natural

Miros: intens specific, dulceag și pământiu, cu note de fân, ierboase, de miere și fructe
Prezentare: lichid fluid cu vâscozitate redusă, culoare galben pai

Compuși principali: neryl acetate, gamma-curcumene, italidone

Ingrediente (INCI): Helichrysum italicum flower oil
Varietate: Helichrysum italicum subsp. italicum

...

La ce se folosește uleiul de imortele

  • reabsorbirea hematoamelor, reducerea rapidă a vânătăilor și echimozelor
  • îmbunătățirea aspectului pielii afectate de acnee rozacee, cuperoză
  • rejuvenarea pielii, tratamente anti-aging
  • îmbunătățirea aspectului și condiției pielii îmbătrânite
  • sporirea fermității țesutului
  • atenuarea edemelor, flebitelor, traumatismelor corporale
  • stimularea procesului de cicatrizare
  • îmbunătățirea circulatiei sanguine
  • atenuarea vergeturilor, varicozei
  • reducerea senzației de picioare grele
  • activ anti-inflamator, antispasmodic, antireumatismal
  • pe plan olfactiv ajută la detensionare, eliberarea de trecut și atenuarea șocului emoțional
  • ca adjuvant în atenuarea simptomelor de menopauză, în special a bufeurilor

...

Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

  • este un produs ce nu se aplică pur pe piele, se folosește doar diluat în ulei vegetal sau inclus în preparate cosmetice
  • dozaj uzual recomandat pentru compoziții aplicate pe piele 0,2-2%
  • diluat în ulei vegetal, până la 65 de picături de ulei esențial de imortele pentru 100 ml ulei vegetal
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, alifii, mixuri uleioase, seruri

...

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • interzis pentru copiii mai mici de 3 ani, contraindicat în general pentru copiii mai mici de 6 ani cu excepția aplicării locale și pe termen scurt
  • contraindicat în trim.I de sarcină; folosit cu moderație în trim. II și III, pe termen scurt, localizat dar evitând abdomenul
  • contraindicat pentru persoanele care se află sub tratament cu anticoagulante
  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

S-ar putea sa-ti placa si

Balsam pentru par cu extract de CANEPA  SI LIMNANTHES,400ML
Balsam pentru par cu extract de CANEPA SI LIMNANTHES,400ML
37 LEI
IN STOC
Beaming Baby - spuma de baie, 250 ml
Beaming Baby - spuma de baie, 250 ml
45 LEI
IN STOC
Zahar brun Muscovado bio 300g
NOU
Zahar brun Muscovado bio 300g
13 LEI
STOC EPUIZAT
Extract de vanilie bio 100ml
Extract de vanilie bio 100ml
68 LEI
STOC EPUIZAT
Detergent praf ecologic pentru masina de spalat vase 2kg
Detergent praf ecologic pentru masina de spalat vase 2kg
65 LEI
IN STOC
Seitan bio 350g
Seitan bio 350g
23 LEI
STOC LIMITAT
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: