Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
Livrare rapida din stoc
Transport gratuit peste 200 Lei*
Peste 2000 de produse in stoc

Alge sea spaghetti bio 25g

Alge sea spaghetti bio 25g
Alge sea spaghetti bio 25g

Alge sea spaghetti bio 25g

Producator: Kulau
COD Produs: 4260171055049
Pret:
17.8 LEI
Telefon
Comenzi telefonice0766397340
MOMENTAN STOC EPUIZAT

DESCRIERE PRODUS

Ingrediente: 100 % alge sea spaghetti* (Himanthalia elongata)*
*din agricultura ecologica

Preparare:
Se spală întâi și se înmoaie apoi timp de 30 de minute în apă. Apoi se spală bine și se folosesc ideal in pizza, sau in prepararea pastelor fainoase, supe.

Notă: În stare umedă (dupa hidratare) greutatea creste de șase ori.

Algele marine au un potential culinar imens. In zona noastra nu sunt atat de cunoscute, dar ar trebui introduse in alimentatia zilnica datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si oligoelemente.

Atantionare: datorita continutului de iod, a se consuma cu moderatie de catre persoanele cu probleme de tiroida.

Algele marine KULAU sunt din culturi salbatice, de pe coastele Spaniei.

Sunt uscate la temperaturi de maxim 40 de grade, avand astfel calitate RAW.

Produs certificat ecologic

Ambalat in Germania

25g

S-ar putea sa-ti placa si

Pasta de dinti Sea Fresh,Intarirea Dintilor, Jason
Pasta de dinti Sea Fresh,Intarirea Dintilor, Jason
43 LEI
IN STOC
Alge nori maruntite raw bio 100g
Alge nori maruntite raw bio 100g
42 LEI
IN STOC
Sea Spaghetti bio 100g
Sea Spaghetti bio 100g
28 LEI
IN STOC
Exfoliant facial purifiant, cu miere si banana pt. ten sensibil
Exfoliant facial purifiant, cu miere si banana pt. ten sensibil
22 LEI
IN STOC
Ulei de masaj fara parfum, cu unt de shea, Earth Friendly Baby
Ulei de masaj fara parfum, cu unt de shea, Earth Friendly Baby
33 LEI
IN STOC
Maca pudra raw bio 125g
Maca pudra raw bio 125g
27 LEI
IN STOC
back to top INAPOI
SUS
×

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Logo
Ne gasiti si pe: